Persondata politik Cookie alert

89 88 45 45

Privatlivs- og cookiepolitik

Ejeroplysninger

Betterbooqr ApS
Kompagnistræde 20A, 1, mf. 
1208 København K
Telefon: 89 88 45 45
Email: help@betterbooqr.com

1. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

3. Formål med cookies på vores website

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger samt trafikmåling så vi ved, hvor mange der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Endvidere formålretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror er mest relevante, og hvor ofte den samme annonce vises.

4. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5. Anvendelse af persondata

I forbindelse med levering af den service, som du har købt, vil betterbooqr behandle dine persondata. Betterbooqr behandler dine persondata til flere forskellige formål enten 1) fordi de er nødvendige at behandle for levering af vores servicer eller 2) fordi betterbooqr har en berettiget interesse i at behandle dine oplysninger til bestemte formål. Nedenfor oplister vi de formål, hvor vi har brug for at behandle dine persondata.  

Udgangspunktet for betterbooqrs persondatabehandling i forbindelse med levering af vores servicer er, at betterbooqr er dataansvarlig, idet det er os, der beslutter til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler, behandling af persondata skal ske.

Det er vigtigt at understrege, at betterbooqr kun indsamler persondata til bestemte formål, og at vi kun beholder dine data i en periode, der er berettiget i forhold til det konkrete formål. Det betyder, at betterbooqr foretager en individuel vurdering af, hvor længe dine data skal opbevares, hver gang vi indsamler dine oplysninger. Betterbooqr opbevarer og anvender kun dine persondata i det omfang det er nødvendigt og rimeligt. Vi opbevarer og anvender dine persondata til følgende formål:

  1. Til administration af dine ophold

Det er nødvendigt for betterbooqr at behandle og opbevare dine identifikationsoplysninger i forbindelse med administrationen af vores servicer. Således sikrer vi os, at hotellet eller anden part, der tilbyder en given en service, modtager og registrerer den korrekte information.

  1. Til kommunikation om dine ophold/servicer hos betterbooqr

Betterbooqr behandler og opbevarer desuden identifikationsoplysninger om dig for at kunne kommunikere med dig i forbindelse med den service, du har købt. Endvidere opbevarer vi dine identifikationsoplysninger således, at vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig i forbindelse med eventuelle henvendelser.

  1. Til statistik og analyse
    Betterbooqr anvender persondata til statistik og analyse for at kunne teste og forbedre vores servicer. Vi aggregerer og anonymiserer data i det omfang, det er muligt til disse formål. Ved at aggregere data i forbindelse med statistik, opdeler vi persondata efter forskellige kriterier, f.eks. for at kunne udlede generelle tendenser og mønstre om vores servicer.

     
  2. Til at anonymisere dine persondata med henblik på videregivelse til tredjeparter
    Betterbooqr anonymiserer dine persondataoplysninger med henblik på at analysere tendenser og mønstre. Denne anonymiserede data kan vi videregive til tredjeparter, da der herved ikke vil foreligge personfølsomme data.

Databeskyttelseslovgivningen er gældende for enhver behandling af persondata. Når persondata er gjort anonyme på en sådan måde, at det ikke længere er muligt at identificere en person, er der således ikke tale om persondata. Ved anonymiseringen er de dermed forbundne rettigheder i forhold til behandling af persondata således ikke længere gyldige.

6. Opbevaring og brug af dine persondata

Betterbooqrs opbevaring og brug af dine persondata sker på et lovligt grundlag. Vi behandler dine persondata efter ét af følgende kriterier:

  1. Samtykke, som du har afgivet f.eks. i forbindelse med køb af vores servicer - herunder booking af ophold eller tilkøb.
     
  2. Behandlingen er nødvendig for at kunne udføre den service, som du har købt enten direkte hos betterbooqr eller gennem tredjepart. For at vi kan levere vores servicer til dig, er vi nødsaget til at behandle dine persondata, f.eks. for at vi kan sende den korrekte information til hotellet og for at sikre, at vi kan komme i kontakt med dig, skulle dette være nødvendigt.
     
  3. Vi har en berettiget interesse i at anvende dine persondata. Det kan f.eks. være situationer, hvor vi anvender persondata til statistik og analyseformål.

Hvor længe, vi gemmer dine data, afhænger af formålet med at gemme dem. Vi opbevarer dine oplysninger så længe, det er nødvendigt af regnskabsmæssige årsager og i henhold til gældende lovgivning eller så længe vi vurderer, at det kan være i din egen interesse i henhold til rejsehistorik. I henhold til rejsehistorik vil det som hovedregel vurderes, at det er i din interesse at disse gemmes på ubestemt tid, så du altid kan gå tilbage og se detaljer om et afsluttet ophold. Vi kan tidligst slette dine data efter afrejse grundet administrative og regnskabsmæssige processer.

7. Yderligere korrespondance

Ved at foretage en reservation eller et køb af servicer godkender du følgende: (i) at vi sender dig en bekræftelse via e-mail med din ankomstdato samt general information om dit ophold og (ii) at vi sender dig en e-mail efter dit ophold, hvor vi inviterer dig til at udfylde en gæsteanmeldelse.

8. Kategorier af oplysninger

De persondata, som betterbooqr indsamler og registrerer om dig, er almindelige personoplysninger. Vi behandler forskellige persondata om dig i forbindelse med forskellige formål. De kategorier af persondata, som vi behandler, er:

Identifikationsoplysninger (såsom, navn, mailadresse, adresse, telefonnummer). Formålet med at behandle dine identifikationsoplysninger vedrører betterbooqrs administration af dit ophold samt for at kunne komme i kontakt med dig, når dette vurderes nødvendigt i relation til opfyldelsen af din købte service.

9. Deling af persondata med betterbooqrs samarbejdspartnere

Betterbooqr gør brug af samarbejdspartnere i kommunikationen omkring vores servicer samt når vi skal bekræfte disse. Når vi anvender samarbejdspartnere, har vi brug for at dele dine persondata med dem. Vores brug af samarbejdspartnere er med henblik på at understøtte vores servicer f.eks. i forbindelse med leveringen af vores tilbudte ophold/servicer samt administrationen heraf.

De samarbejdspartnere, som vi gør brug af, er databehandlere, hoteller samt pengeinstitutter.

Vi foretager altid de nødvendige foranstaltninger og garantier, når vi deler dine persondata med vores samarbejdspartnere gennem en såkaldt databehandleraftale. Befinder vores samarbejdspartner sig uden for EU/EØS, indgår vi en aftale i forhold til EU-godkendte standarder for overførsel af persondata.

10. Videregivelse af persondata til lande udenfor EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)

I forbindelse med håndtering af dine persondata overføres disse til lande uden for EØS. Vores website host, mailservice samt chat- og supportudbyder er lokaliseret i USA. De er alle Privacy Shield certificerede (www.privacyshield.gov), hvilket sikrer, at alle samarbejdspartnere opfylder gældende europæisk lovgivning for håndtering af persondata.

11. Hvor vi får persondata fra

Dine persondata er de oplysninger, som du har oplyst os i forbindelse med booking/køb af vores servicer.

12. Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i forhold til de persondata registreret hos os, som du kan gøre brug af i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Herunder findes bl.a. retten til yderligere information om, hvilke persondata vi har om dig. Du har også mulighed for at få dine persondata udleveret, få korrigeret urigtige oplysninger eller trække dit samtykke tilbage.

Hvis du kontakter os med henblik på at få indsigt i dine data eller i øvrigt gør brug af dine rettigheder, er vi nødt til at sikre os at det er den rigtige person, som har kontaktet os, førend vi kan udlevere eller give dig de data, du ønsker. Derfor pålægger vi os i den forbindelse retten til at kontrollere, at det er din identitet og at det er dine data.

 

Kontaktoplysninger til den databeskyttelsesansvarlige hos betterbooqr

Skulle du have spørgsmål om, hvordan betterbooqr behandler persondata, kan de rettes til betterbooqrs databeskyttelsesansvarlige, Nadia Gramstrup, via nadia.gramstrup@betterbooqr.com. Du har også mulighed for at kontakte os telefonisk på +45 89 88 45 45.

Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne privatlivspolitik og gennemføre relevante ændringer. Vi informerer dig om vigtige ændringer i denne privatlivspolitik ved at sende dig en meddelelse via vores side.

Dette dokument er senest opdateret den 17.07.2018.